Brasserie

Geniet in brasserie 't Park van de hartelijke eenvoudige sfeer, in een Neo Art Nouveau kader uit 1935, gelegen aan de ingang van het groendomein "Vrijbroek" of beter gekend als het Vrijbroekpark. Je kan er met familie en vrienden genieten van een lekkere maaltijd. De chefkoks met als master chef en uitbater Sam De Graeve verwennen je graag met traditionele vlees- en visgerechten. Tevens vindt het kruin van culinaire recensenten (Yves Desmedt, Jan Van Hemeldonck, ...) regelmatig hun weg naar brasserie & feestzaal 't Park voor de befaamde mosselgerechten.

Op zomerse dagen kan je uitgebreid genieten van onze gerechten op het (verwarmde) terras, omringd door een schitterende natuurlijke omkadering. Stap in uw wandellaarzen en combineer je bezoek met een uitgebreide wandeling in het Vrijbroekpark te Mechelen, wereldberoemd om zijn prachtige rozencollecties en Dahlia tuin. Sportievelingen kunnen zich uitleven via diverse sporten zoals (veld)hockey, tennis, joggen, ...

Er is een gratis parking, maar deze is beperkt. Vlak in de buurt is een parking (Kellog's), welke in het weekend gratis is. Bekijk de ligging op Google Maps.

Tip: reserveer tijdig, wetende dat de brasserie maandelijks meer dan 12.000 bezoekers ontvangt.