Wij versnijden Belgisch Wit Blauw voor jou

Dit vlees van eigen bodem kan rustig met elk gerenommeerd buitenlands ras concurreren. Het is zelfs in veel gevallen superieur. Bovendien is het een natuurlijk product. Evenals het Brabants trekpaard, dat we allemaal kennen als stoer en stevig, zijn deze dieren uitermate gespierd van origine.

Bij Belgisch vlees ben je zeker dat het over een gecontroleerd product gaat.

De ossenhaas is van uitmuntende kwaliteit en wordt geserveerd op een warm bord zoals het hoort. Wij versnijden al 45 jaar vlees van goede kwaliteit. Steaks worden hier meestal uit kleinhoofd of filet mignon gesneden voor de smaak. Kleinhoofd bevat altijd, in de lengte van het stuk, een vlies. We verwijderen dit gedeeltelijk.

Versnijden wordt hier heel ernstig genomen opdat het eindproduct iets lekkers moet zijn.

Belgisch vlees is topklasse als het over kwaliteit en smaak gaat en daar zijn we fier op.

Smakelijk eten.

Bij ossenhaas zal het vet in het vlees bij het bakken wegsmelten en krijg je een botermals stuk vlees.

Op de foto zie je nog een vetlaagje. Dit komt omdat dit stuk in zijn geheel is gebraden. Bij aparte steaks zal het echter helemaal wegsmelten en hoef je ook minder bakboter.