Feestzaal en vergaderruimte

Ben je op zoek naar een feestzaal voor een (familie)feest met familie en vrienden? Of ben je als bedrijf op zoek naar een vergaderzaal, diner- en/of receptieruimte? De grote feestzaal biedt ruimte aan 80 personen en is voorzien van een overdekt terras. De kleine feestzaal biedt plaats aan 18 personen.

De combinatie van deze gezellige zalen met het schitterend groendomein zorgen voor een natuurlijke warme sfeer bij familie, vrienden, klanten en collega's.

Recepties

Jullie mooiste dag vieren jullie natuurlijk op de mooiste locatie! Bespreek vooraf met ons jullie wensen en geniet op jullie trouwdag met jullie gasten van een onbezorgde, compleet verzorgde receptie. Het Vrijbroekpark staat bovendien garant voor een bijzondere trouwreportage in elk jaargetijde.

Vergaderingen

Ook voor zakelijke klanten is Brasserie 't Park dé locatie bij uitstek. Wij verzorgen naar wens koffie, thee en bijvoorbeeld broodjes tijdens een vergadering, de lunch tussen twee dagdelen of een buffet na afloop; elke invulling is (in overleg) mogelijk.

Menu

Zie voor het menu onze Menukaart Feesten.
Om een vlotte service te verzekeren gelieve u te beperken tot één voorgerecht, één hoofdgerecht, één dessert.
We houden rekening met vegetarisch- vis- of vlees.

Reserveren

Ben je geïnteresseerd en wens je graag één van de feestzalen te reserveren dan is het aangeraden hiervoor tijdig (minimaal zes maanden op voorhand) contact op te nemen. In de drukke periodes liefst één jaar op voorhand.